flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Взято під варту заступника начальника виробничого підрозділу "Знам'янський кар'єр"

18 жовтня 2019, 16:08

Сьогодні, 18 жовтня 2019 року слідчий суддя Ленінського районного суду м.Кіровограда розглянув клопотання старшого слідчого в ОВС ВР ОТЗ СУ ГУНП в Кіровоградській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно заступника начальника виробничого підрозділу «Знам’янський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» акціонерного товариства «Українська Залізниця», якому повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною третьою статті 368 Кримінального Кодексу України.

За версією слідства, до Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області із письмовою заявою звернувся громадянин Т. про те, що посадові особи виробничого підрозділу «Знам’янський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» акціонерного товариства «Українська Залізниця» вимагають від нього грошові кошти за не перешкоджання йому у придбанні щебеневої продукції для ТОВ. Зловживаючи службовим становищем підозрюваний вимагав від представника ТОВ (громадянина Т.) грошові кошти в якості неправомірної вигоди в сумі спочатку 40, а потім 30 гривень за тону щебеневої продукції ВП, у разі відмови – підозрюваний повідомляв по неможливість відвантаження продукції у необхідному об’ємі. Підозрюваний повідомив громадянину Т., що розмір неправомірної вигоди він буде встановлювати під час взаєморозрахунків кожного місяця, приблизно до 10 числа. 16.10.2019 року підозрюваний зустрівся з громадянином Т. в ході якої обговорили кількість відвантаженої ВП щебеневої продукції протягом вересня-жовтня 2019 року та розмір неправомірної вигоди, яку громадянин Т. має передати, а саме 21 000 гривень.

За результатами повного і всебічного судового розгляду, слідчий суддя ухвалив застосувати відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, з правом внесення застави у розмірі 60 прожиткових мінімумів.

 

Фото - з мережі Інтернет

Прес-служба Ленінського районного суду м.Кіровограда