flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ленінський районний суд м. Кіровограда долучився до другої хвилі Всеукраїнській акції ''Урок справедливості''

15 травня 2019, 16:23

Ленінський районний суд м. Кіровограда долучився до другої хвилі Всеукраїнської акції «Урок справедливості» ініційовано Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України (АРССУ) за підтримки Ради суддів України (рішення РСУ від 17.09.2018 №59). Захід здійснено в рамках реалізації грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя». 

15 травня 2019 року для учнів 5-А, 5-Б, 5-В комунального закладу "Навчально-виховне об’єднання №6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області" завітали керівник апарату суду Остапенко Юлія Володимирівна, суддя-спікер Майданніков Олексій Іванович та прес-секретар Андрієнко Анастасія Олегівна.

Урок пройшов у формі інтерактивної гри. Під час якого відбулася презентація мультфільму "Слон проти Жирафи", який було відзнято в рамках грантового проекту "Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів" за підтримки Програми USAID "Нове правосуддя". Школярі мали змогу відчути себе в ролі судді, намагались чесно вирішити. Думки з приводу правоти цих лісових мешканців розділялися  і учні жваво відстоювали свої позиції.

На згадку про зустріч школярі отримали дипломи та наліпки з серії «Справедливці».

 

Прес-служба Ленінського районного суд м. Кіровограда