flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Кропивницькому перед судом постане генеральний директор агрофірми

04 лютого 2019, 15:58

1 лютого 2019 року до Ленінського районного суду м. Кіровограда надійшов обвинувальний акт стосовно генерального директора агрофірми у Кропивницькому, якому інкримінують умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень середньої тяжкості у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (частина друга стаття 345 Кримінального кодексу України).

За версією слідства, працівники патрульної поліції приїхали на виклик, з приводу вчинення сімейного насилля відносно дружини з боку обвинуваченого. Побачивши працівників поліції, громадянин В. почав виражатися нецензурною лайкою в бік дружини та намагався схопити її за потилицю. Працівники поліції намагалися припинити протиправні дії чоловіка. Під час затримання обвинувачений чинив опір та наніс чисельні удари ногами в область грудної клітини, живота та рук працівнику поліції. Тим самим, потерпілий отримав тілесні ушкодження середньої ступені тяжкості.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автоматизованою системою документообігу суду визначеного головуючого суддю – Мягкого Олексія Вікторовича.

 

Прес-служба Ленінського районного суду м. Кіровограда