flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ЛЕНІНСЬКОМУ РАЙОННОМУ СУДІ м. КІРОВОГРАДА

28 лютого 2013, 11:17

20, 26, 27 лютого 2013 року відбувся день відкритих дверей Ленінського районного суду міста Кіровограда, який відвідали студенти третього та четвертого курсів Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права ім.М.П.Сая.

В.о. голови суду Черненко І.В. розповіла студентам про засади здійснення правосуддя в Україні, завдання суду, про гласність і відкритість судових процесів, про рівність всіх учасників судового процессу перед законом і судом.

Заступник керівника апарату суду Осипова С.В. ознайомила студентів з організацією роботи суду, роботою автоматизованої системи діловодства у місцевому загальному суді, зі структурою суду. Проведена ознайомча екскурсія в канцелярії суду, в архіві суду, в залах судових засідань.

Студенти та відповідальний керівник від коледжу, викладач Озерна І.В., відвідали ряд судових засідань по розгляду кримінальних справ.

Студенти групи ПВ9/11-09-49 активно вели дискусію з працівниками апарату суду, ставили багато цікавих питань, на які отримали змістовні та повні відповіді.

Від цієї зустрічі залишилися позитивні емоції та приємні враження і всі учасники заходу висловились про подальше запровадження таких зустрічей.