flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальна практика у суді

12 лютого 2024, 17:25

У Ленінському районному суді м. Кіровограда в період з 15 січня по 09 лютого 2024 року проходили навчальну практику 25 курсантів 2-го курсу Донецького державного університету внутрішніх справ та 2 студенти Національного університету «Одеська юридична академія» за спеціальністю 081 «Право».

Майбутніх правників зустрічала керівник апарату Остапенко Юлія Володимирівна, яка учасникам заходу провела короткий інструктаж з правил поведінки у суді та під час судового засідання, а також розповіла про діяльність суду та особливості здійснення правосуддя у місцевих загальних судах.

Під час проходження навчальної практики майбутні фахівці виконували завдання, що їм доручали керівники практики, відвідували судові засідання, а також дізналися про можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції.

Крім того, курсанти та студенти ознайомились з роботою канцелярії, архіву суду та порядком ведення діловодства у суді.

Під час навчальної практики майбутні правники мали змогу набути достатнього практичного досвіду і закріпити ті теоретичні знання, які були набуті ними в ході навчання в університеті, що стане надійним підґрунтям для професійного зростання.