flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Ленінському районному суді м. Кіровограда відбудеться День відкритих дверей

15 квітня 2019, 11:46

Ленінський районний суд м. Кіровограда повідомляє, що в приміщенні суду за адресою: вул. В.Перспективна, 40 м. Кропивницький 16 квітня 2019 року о 09:00 годині відбудеться День відкритих дверей для школярів.

До суду завітають учні 10 класу Комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання ліцей-школа-дошкільний навчальний заклад «Вікторія-П» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області».

Даний захід проводиться з метою вдосконалення загального рівня правової освіти та культури підростаючого покоління, набуття необхідного рівня правових знань, формування поваги до права, підвищення рівня суспільної довіри до суду, розширення уяви школярів про роль суду в суспільстві, його структуру та особливості організації роботи задля покращення доступу до правосуддя.

Програма проведення Дня відкритих дверей включатиме в себе екскурсію судом з оглядом холу з інформаційними стендами, робочих кабінетів працівників канцелярій суду, ознайомлення з правилами поведінки в суді, функціонуванням автоматизованої системи документообігу, роботою суддів та працівників апарату суду, відвідування судового засідання з розгляду кримінального провадження.

 

Прес-служба Ленінського районного суду м. Кіровограда