flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перелік затверджених наказом голови суду документів, що містять службову інформацію

01 червня 2020, 10:43

 

                                                                                               ДОДАТОК № 1

                                                                                               до наказу Ленінського районного 

      суду м. Кіровограда

                                                                                               від 16.01.2019 року № 9-ОД

 

ПЕРЕЛІК

 

документів у Ленінському районному суді м. Кіровограда, що містять відомості, яка

становить службову інформацію

 

 

  1. Відомості в організаційно-розпорядчих документах (накази, розпорядження, рішення, постанови, рекомендації), що надсилаються Ленінському районному суду м. Кіровограда Верховним Судом України, ТУ ДСА в Кіровоградській області, ДСА України по службовій інформації, якій надається гриф обмеження доступу «Для службового користування».
  2. Відомості в документах суду, що містять службову інформацію інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.
  3. Відомості, що можуть міститися в документах суду:

- які становлять внутрішньовідомчу службову кореспонденцію (доповідні, службові записки, рекомендації, подання якщо вони пов’язані з  розробкою напряму діяльності  суду, процесом прийняття рішень тощо);

- щодо організації та діяльності суду,  органів суддівського самоврядування з питань внутрішньої діяльності суду (протоколи зборів суддів, працівників  апарату суду; рішення зборів суддів, протоколи нарад суддів, працівників апарату суду тощо);

- з організаційно-кадрової роботи суду (особові справи суддів та працівників апарату суду, накази з особового складу, щодо чисельності, складу та руху кадрів, надання відпусток, відрядження, оцінювання результатів службової діяльності державних службовців апарату суду, матеріали проведених службових розслідувань, дисциплінарні справи державних службовців, трудові книжки  та вкладиші до них тощо);

- щодо внутрішньої організації ведення обліку, реєстрації та зберігання службових документів діяльності суду;

  1. Відомості, що можуть міститися в книгах обліку руху особових справ державних службовців апарату суду та трудових книжок і вкладишів до них.
  2. Звіт про чисельність військовозобов’язаних, які заброньовані згідно з переліками посад і професій військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню на період мобілізації та на воєнний час.   
  3. Відомості по військовому обліку (списки військовозобов’язаних і призовників, списки військовозобов’язаних, на яких оформляються відстрочки, особові картки, відомості про видачу посвідчень про відстрочку та відомість щодо заброньованих військовозобов’язаних, форми звітів, форми донесень, плани роботи, плани заходів, плани звірок, журнали перевірок, журнали  звірок, журнали обліку тощо).
  4. Відомості, що можуть міститися в обліково-статистичних картках на справи, реєстраційних журналах, алфавітних покажчиках справ, обліково-реєстраційних даних автоматизованої системи документообігу суду.
  5. Відомості, що можуть міститися в документах з питань технічного захисту інформації  в автоматизовані системі документообігу суду.
  6. Відомості, що можуть міститись в актах знищення судових справ та протоколах постійно діючої експертної комісії щодо передачі до архіву суду справ, документів суду та їх знищення.
  7. Відомості, що можуть міститись в актах, доповідних записках, протоколах та інші матеріалах щодо вивчення стану організаційного забезпечення діяльності суду.
  8. Відомості, що можуть міститися в журналах обліку печаток і штампів суду.
  9. Інші документи і відомості, які містять інформацію, що відповідає частині першій статті 9 Закону України «Про доступ до публічної інформації», перелік яких самостійно визначає розпорядник публічної інформації.